Medlemsregister är vår affärside

På Membit är vi specialiserade på medlemsregister och har sedan 1990 hjälpt föreningar och flertalet av Sveriges studentkårer att administrera sina medlemmar. Membit har utvecklat både system och kringtjänster som täcker de flesta behov. Vi erbjuder även tjänster för brevproduktion och portooptimering i samband med fakturering, kallelser, årsredovisningar, medlemskort och inbjudningar.

Erfarenhet ger trygghet

Sedan 1990 har vi skaffat oss erfarenhet genom att hjälpa organisationer få bättre koll på sina medlemmar. Låt oss ta hand om er fakturering och framförallt betalningsregistrering och få mer tid till annat istället. Membit är användarvänligt och mycket driftsäkert, support ingår. Vi har dessutom lång erfarenhet av att producera medlemskort och kan på så vis tillhandahålla en komplett och skräddarsydd helhetslösning som både effektiviserar och förenklar det administrativa arbetet med medlemshantering. 

Tre fördelar med Membit

  1. Membit utvecklas kontinuerligt och i kostnaden ingår generell vidareutveckling. Det innebär att du alltid använder den senaste versionen av systemet. Oavsett när du blev kund hos oss!
  2. Låt oss ta hand om fakturering och betalningsregistrering och spara massor med tid. Samtidigt får ni ett uppdaterat medlemssystem som alltid visar aktuell information.Oavsett tidpunkt.
  3. För oss är god service en självklarhet. Därför ingår det fri support i Membit. Bara ring eller mejla oss så hjälper vi dig.