manniskor_ring

Medlemssystem är vår affärside

Membit AB är specialiserade på medlemssystem och har sedan 1990 hjälpt föreningar och flertalet av Sveriges studentkårer att administrera sina medlemmar. Membit har utvecklat både system och kringtjänster som täcker de flestas behov. På senare år har Membit utvecklat sina tjänster kring print och kuverteringen samt erbjuder även fakturaskanning för företag.

Våra system utvecklas ständigt och fram till idag har vi investerat över 35.000 mantimmar i systemen. Vi är fast beslutna att fortsätta vara ledande på medlemssystem och jobbar ständigt på att ytterligare förfina våra produkter.

Erfarenhet ger trygghet
I över 20 år har vi skaffat oss erfarenhet om att hjälpa organisationer få bättre koll på sina medlemmar. Låt oss ta hand om er avisering, fakturering och framförallt betalningsregistrering och få mer tid till annat istället. Membit är användarvänligt och mycket driftsäkert, fri support ingår och vi kan även hjälpa er med påminnelseavisering. Vi har dessutom lång erfarenhet av att producera medlemskort och kan på så vis tillhandahålla en komplett och skräddarsydd helhetslösning som både effektiviserar och förenklar det administrativa arbetet med medlemshantering.

Tre bra saker med Membit

  1. Membit utvecklas kontinuerligt och i kostnaden ingår generell vidareutveckling. Det innebär att du alltid använder den senaste versionen av systemet. Oavsett när du blev kund hos oss!
  2. Låt oss ta hand om avisering och betalningsregistrering och spara massor med tid. Samtidigt får ni ett uppdaterat medlemssystem som alltid visar aktuell information.Oavsett dag.
  3. För oss är god service en självklarhet. Därför ingår det fri support i Membit. Bara ring eller mejla oss så hjälper vi dig. Oavsett problem.


Prenumerera på Nyheter
Prenumerera

Prenumerera på våra nyheter

Membit har i över 20 år avlastat och förenklat.