Media_2

Medlemsregister för fler medlemmar

Membit är mer än bara ett webbaserat medlemsregister, som ger föreningar, studenkårer och förbund ett register över sina medlemmar. Det är även ett tjänsteutbud, där Membit tar hand om avisering av medlemsavgifter, påminnelser, betalningsregistrering och medlemskort. Allt i syfte att ni ska kunna fokusera på ert intresse och verksamhet och få fler medlemmar. Se filmen på Youtube om vårt medlemssystem, klicka här ››. Vår lösning är användarvänlig och driftsäker. Vi ger fri support och skräddarsyr utbildning för bästa nytta av Membit. Intresseanmälan »

Samarbete

Membit arbetar för långvariga relationer med våra kunder. En förutsättning för det, är att båda parter upplever samarbetet både som utvecklande och givande. Vi har ett gemensamt intresse att ni lyckas med er medlemsutveckling, eftersom ni betalar oss efter antalet medlemmar.

Enkelhet

Att Membit är webbaserat innebär att du kan använda medlemssystemet när du vill och var du vill, så länge det finns tillgång till en internetansluten webbläsare. Membit är ett användarvänligt medlemssystem med medlemsregister där alla funktioner är lättåtkomliga.

Säkerhet

Membit gör flera säkerhetskopior dagligen och våra servrar har batteribackup som kopplas in vid ett ev. strömavbrott. Skulle en av era datorer haverera eller bli stulen, finns all information kvar på våra servrar. All information skickas via krypterad trafik.

Effektivitet

Med Membit medlemssystem finns förutsättningar för en effektiv medlemshantering. Membit tar hand om betalningsregistreringen, vilket sparar tid. Membit är ett bra verktyg för föreningar som vill höja medlemsservicen och göra det enkelt att bli och vara medlem.

Samhörighet

Att stärka och lyfta fram föreningen genom att visa vad man står för och erbjuder är viktigt. Membit medlemssystem är ett verktyg för att arbeta och kommunicera med era medlemmar, för att göra urval och nå ut till dem.

Utveckling

Sist, men inte minst viktigt är att Membit utvecklas löpande med nya funktioner som ingår i priset. Det ger er ett uppdaterat verktyg, som ni vet kostnaden för.

Intresseanmälan »

Prenumerera på Nyheter
Prenumerera

Prenumerera på våra nyheter

“Membit Förening har frigjort massor av tid”

Svenska ATV Föreningen, läs mer»