Kuvertering

Tjänster för mer tid till det viktiga och roliga

Membit erbjuder flera olika tjänster att avlasta er administration. I Membits produktionslokaler finns moderna skrivare och kuverteringsmaskiner, som gör arbetet i ett nafs. Vi skriver både ut från våra medlemssystem och från filer som skickas till oss, se M-brev ». För våra föreningar och kårer som använder Membit Medlemssystem skickar vi ut medlemsavier och medlemskort. Vill du veta mer om våra tjänster, kring utskrifter är det bara att fylla i ett intresseformulär, så kontaktar vi dig.

Kort vad vi erbjuder

Membit tar hand om hela utskicket från en färdig fil till postinlämning. Det kan vara ett engångsutskick eller något som ska skickas dagligen med allt från:

  • Brev
  • Fakturor och påminnelser
  • DR och annan reklam
  • Kreditupplysningar
  • Medlemsavier och erbjudanden

Membit skriver ut

I våra produktionslokaler har vi stor kapacitet att ta hand om era utskick på ett effektivt sätt. Med moderna och snabba maskiner skriver vi smidigt ut dina utskick oavsett om det rör sig om tiotusentals eller några hundra utskrifter, i svartvitt eller i färg.

Membit kuverterar

På Membit använder vi moderna och snabba kuverteringsmaskiner, med möjlighet att skicka med en eller flera bilagor.

Membit portooptimerar

Med det stora antalet postförsändelser Membit hanterar lönar det sig att postsortera efter område redan på Membit. När Membit postinlämnar tillräckligt stora försändelserna alltid sorterade och packade i  lådor och vagnar för lägsta portokostnad.

Membit skickar

Membit tar hand om postinlämningen. Tack vare att allt är sorterat och packat för att direkt nå mottagarens område, har vi minskat ned antal mellanled. Det ger bättre förutsättningar att ert utskick ska nå rätt mottagare och i rätt tid.

Prenumerera på Nyheter
Prenumerera

Prenumerera på våra nyheter

Låt Membit göra jobbet