Det är klart att vi på Membit tycker att våra medlemssystem är bra, men det är inget värt om inte våra kunder känner likadant. Membit jobbar ständigt med att utveckla nya funktioner och lösningar för att det ska bli enklare och effektivare för föreningen och deras medlemmar samt för att stärka samhörigheten. Nedan har vi samlat vad några av våra kårer och föreningar säger om Membit® Medlemssystem. Intresseanmälan »


Barnlängtan – patientföreningen för ofrivilligt barnlösa:
“Automatisera många moment”

Vi som ideell förening har små resurser att sköta den administration som krävs av en förening i vår storlek 1500-2000 medlemmar. Därför är det bra om den kan göras så smidigt som möjligt med medlemmarnas hjälp , och det behöver vi Membits system till , som automatiserar många moment. Vi frågade om offert från Membit och några få andra och valde Membit pga lagom funktionalitet för ett så fördelaktigt pris som möjligt. Membit har de funktioner vi önskar och fler kommer i framtiden som vi kommer att ha nytta av, så som medlemsbrev.


Svenska ATV Föreningen:

“Membit Förening har frigjort massor av tid”

- Membit har underlättat väldigt mycket samt frigjort en massa tid för tidigare medlemsadministratörer. Då både ansökan och självbetjäningen är kopplad till vår hemsida behöver vi själva inte längre sitta och fylla i medlemsuppgifter vid registrering. Vi använder sedan systemet till att ta ut listor och statistik.

Vi har tillsammans med Membit under uppstarten anpassat mindre delar utav systemet för att fungera så som vi vill ha det. Vi låter även Membit sköta all hantering utav våra medlemskort inklusive utskick.

- Det är riktigt smidigt. Membit har en bra och snabb support/service med trevliga människor som tar sig tid och aktivt vill hjälpa till att lösa frågor som dyker upp, säger Mikael Hultén – vice ordförande Svenska ATV föreningen.


Alumniföreningen vid Lunds Tekniska Högskola

-Vi använder Membit Förening eftersom det förenklar vår hantering av medlemsavgifter. Arbetet med att skicka ut inbetalningskort, kontrollera att pengarna kommit in och skicka ut påminnelser är ett oerhört tidskrävande arbete som nu blivit väldigt mycket enklare med Membit Förening.

Möjligheten att skicka ut e-mailfakturor är också väldigt positiv då detta går fort och lätt, spar in portokostnad och samtidigt är bra för miljön.


Malmö Beachvolley Club:

“Den lösning klubben ville ha”

- Kostnaden för systemet har vi sparat in genom att vi enkelt kan spåra dem som inte har betalat och få in pengarna. Det kunde vi inte förut, säger Tea-Louice Beurling som är sekreterare i Malmö Beachvolley Club.

Med Membit Förening kan funktionärerna nu skicka ut fakturor på medlemsavgifter för träning och tävling och snabbt se vem som har betalat. Detta blir allt viktigare för klubben, som under 2009 dubblerade medlemsantalet från 125 till 250.

- Vi kan lätt gå in och lägga upp nya avgifter, som tävlingslicenser. Man kan enkelt klicka fram och se vem som inte har betalat och sedan påminna. Tidigare fick kassören gå in och kolla jämt och kunde ibland inte se vem som hade betalat, säger Tea-Louice.

Det är också bra att Membit Förening är webbaserat, konstaterar hon. Det är inte knutet till en speciell person som alltid gör jobbet på sin egen dator.

- Vi är en ideell förening och det är det väldigt bra att kunna gå in och jobba med systemet under en fikapaus på jobbet eller på bussen. Och det blir mycket enklare när man ska lämna över jobbet till någon annan, säger Tea-Louice Beurling.


Golden Retrieverklubben

-Vi valde Membit Förening eftersom vi fick rekommendation från en annan förening med liknande behov som oss. Vi kunde se att Membit även skulle passa våra behov.

Systemet är lättillgängligt och driftssäkert. Att systemet är webbaserat har minskat sårbarheten, för även vid t.ex. sjukdom eller semester kan klubbens medlemsservice fungera utan problem eftersom mer än en användare har tillgång till systemet.

Med Membit har vi bl.a. kunnat påbörja e-postavisering, vilket är en bra besparing. Miljötänkandet ligger också i tiden och uppskattas av många medlemmar.

Det är alltid trevligt bemötande och snabb service av Membits personal.


“Det ska vara lätt att bli medlem och det har det äntligen blivit!”

- Membit är ett företag där kunden står i centrum. Jag kan alltid lyfta luren och känna att mina önskemål och problem tas på största allvar. Jag har aldrig arbetat med ett företag där saker och ting händer så snabbt. Professionaliteten är hög och de vet definitivt vad de sysslar med.

I Lund har vi ett otroligt specialanpassat system och jag är otroligt imponerad över hur lätt övergången till ett helt nytt inskrivningssystem har gått. Internetinskrivningen har, trots några barnsjukdommar, fungerat oerhört bra. Det ser man om inte annat på våra medlemssiffror. Det ska vara lätt att bli medlem och det har det äntligen blivit!

Jennie Isberg
Verkställande sekreterare, Terminsräkningsföreningen

-Terminsräkningsföreningen (TRF) är ett samarbete mellan åtta kårer och samtliga nationer vid Lunds universitet. Samarbetet inom TRF avser uttaxeringen av kår- och nationsavgifterna. TRF hanterar omkring 55 000 betalningar om året.


Studentkåren vid Högskolan Väst

-Vi valde Membit Student då det är mer användarvänligt än det system som vi använde tidigare. Vi minskade våra servicekostnader samt att vi fick bättre uppföljningsmöjligheter.
Systemet kräver inte några installationer då det är webbaserat. Detta gör att man kan komma åt systemet oavsett vart man befinner sig.

-Det är enkelt att använda systemet och skulle man stöta på några problem får man snabbt hjälp från Membits sida. Systemet har underlättat för oss då det mesta sköts med automatik.  Membit är något dyrare jämfört med vårt gamla medlemssystem men man får vad man betalar för.

Intresseanmälan »

Kommentera

Prenumerera på Nyheter
Prenumerera

Prenumerera på våra nyheter

Membit har i över 20 år avlastat och förenklat.